News Update :

Download Lagu Jawa Cucok Rowo - Didi Kempot

Minggu, 08 Januari 2012

Download Lagu Jawa Cucok Rowo - Didi Kempot

Lirik Lagu Cucak Rowo - Didi Kempot

Kucoba coba melempar manggis
Manggis kulempar mangga kudapat,
Kucoba coba melamar gadis
Gadis kulamar janda kudapat

Iki piye iki piye iki piye
Wong tuwo rabi perawan,
Prawane yen bengi nangis wae,
Amargo wedi karo manuke

Manuke manuke cucak rowo,
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune,
Yen digoyang ser-ser aduh enake

Jamane jamane jaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amargo wedi karo manuke

Manuke manuke cucak rowo,
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune,
Yen digoyang ser-ser aduh enake

Video Klip Lagu Cucok Rowo - Didi Kempot




Download Lagu Cucok Rowo - Didi Kempot
Share this Article on :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

 

© Copyright Semua Lagu Terbaru 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.